Door de juiste dosis ervaring en een breed scala aan specialismen is er voor ieder HR vraagstuk een oplossing. Jij wil uiteindelijk dat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen om daarmee een goed rendement voor jouw bedrijf op te leveren. Dat kan op twee manieren. Ofwel Emmy komt daadwerkelijk op locatie om voor jouw bedrijf stap voor stap het HR beleid te upgraden middels totale begeleiding door EM Advies in Werk ofwel Emmy begeleidt jou om échte ambassadeurs op de werkvloer te creëren middels dit mooie programma “Ambassadeurs op de werkvloer”.

Video afspelen over EM-advies_ambassadeursopdewerkvloer

Wordt de beste werkgever die je kunt zijn

Groei ontstaat doordat een groep specialisten samenwerkt binnen één bedrijf. Hierbij wordt primair naar de vakinhoudelijke kennis gekeken; kennis van een product of dienst. Er vindt groei plaats vanuit een intrinsieke motivatie of groeiambitie. Een groepje wordt een team. Een bedrijfje wordt een onderneming. Als de omvang groot genoeg is, ontstaan er andere uitdagingen. Enkel vakinhoudelijke kennis blijkt niet meer genoeg. Meer mensen betekent meer wensen. Wat betekenen deze wensen voor de onderneming? Hoe ga je hiermee om? Hoe hou je mensen gemotiveerd?
 
Het kan lang goed gaan, maar op enig moment zorgt een gebrek aan HR beleid voor stilstand of achteruitgang. Vaak sta je niet bewust stil bij de gevolgen en ga je je niet ontwikkelen in vaardigheden als werkgever.  Wees nu niet meteen bang: héél veel bedrijven lopen hier tegenaan. Je bent zeker niet de enige. Ieder mens is anders, ieder bedrijf is anders en iedere situatie is anders, maar ook veel is hetzelfde. 
 
EM Advies in Werk heeft een 8-delig programma ontwikkeld, gericht op hét belangrijkste ‘middel’ binnen ieder bedrijf: De Human Resources. Doe nu de gratis HR scan en kom er direct achter op welk van de 8 onderdelen voor jou de grootste winst te behalen valt. 
Alle neuzen dezelfde kant op
Maak het mogelijk om verantwoordelijkheid te nemen
De ideale medewerker aantrekken en behouden
De ideale medewerker creëren
Medewerker: what’s in it for you?
Een groeiende of gegroeide organisatie duurzaam houden
Goede communicatie leidt tot ambassadeurs op de werkvloer
Gezonde en inzetbare ambassadeurs