EM Advies in Werk

EM Advies in Werk is als eenmanszaak in 2020 ontstaan vanuit ondernemerschap en een voorliefde voor het HR vak. EM staat als afkorting voor de volledige voornaam van Emmy. Graag stelt zij zich iets uitgebreider voor.

Achtergrond

Ik ben geboren (1991) en getogen in Hulsberg en opgegroeid in een ondernemersgezin. Nog steeds woonachtig in dit pittoreske Zuid-Limburgse dorp, maar inmiddels samenwonend met mijn man Stefan, zoon Boris en dochter Rosie. We hebben het geluk dat we mogen wonen in een compleet (zelf) gerenoveerde woning, wat voorheen de woning van mijn oma was. Stefan heeft dit van A tot Z aangepakt. Altijd fijn, een technisch wonder in huis ;-).

Zoals je kunt opmaken zijn wij privé bezige bijtjes en gaan wij geen uitdaging uit de weg om onze dromen te verwezenlijken. De ondernemersgeest is ook zakelijk gezien aanwezig. Ik vind het heerlijk om voor klanten continu in de weer te zijn met nieuwe uitdagingen op HR vlak. Dit reikt van het opzetten van een strategisch HR beleid tot het optimaliseren van operationele HR instrumenten.

HR

Ik heb zes jaar lang HR mogen studeren met als eindresultaat een Bachelor Business Administration en Master of Science op zak.  Deze studies gecombineerd met circa 10 jaar werkervaring in het HR vak in zowel internationale en lokale organisaties, hebben mij laten inzien dat investeren in personeel daadwerkelijk (financieel) rendement oplevert. 

Door het inzetten van de juiste visie op personeelsbeleid en het naadloos laten aansluiten van personeelsinstrumenten, kan dit worden bereikt. 

Als het totaalplaatje klopt, werk je niet alleen in een bedrijf waar de werksfeer optimaal is, maar worden kosten gereduceerd (verzuim, verloop, productiviteit) en omzet wordt verhoogd (medewerkers fungeren als ambassadeurs). 

Tevreden medewerkers = tevreden werkgever.
En daar word ik dan weer gelukkig van!

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent in mijn ogen: organiseren, zelfstandig oppakken, kansen zien en benutten, energie, passie en positieve mindset. Ik streef er iedere dag naar om deze kwaliteiten te delen met mijn klanten.

Voor mij is er namelijk niets mooier dan werken met een team van betrokken medewerkers. Een groep mensen die samen één doel voor ogen hebben en hier alles voor geven. Dit is ondernemerschap in een bedrijf. En daar halen we gezamenlijk rendement uit.

Ik zal voor klanten alles in het werk zetten om mij zo goed mogelijk in te leven in de situatie waarin zij zich bevinden. Bovendien vind ik het belangrijk dat de zorg rondom HR zaken zoveel mogelijk uit handen genomen wordt. 

Zo kan de klant zich focussen op ondernemen in zijn/haar bedrijf of functie binnen het bedrijf.

Neem contact op met EM Advies in Werk

EM Advies in Werk

info@em-advies.nl
00316-53 78 78 14

 
Kerkstraat 32
6336 BB Hulsberg