De ideale medewerker aantrekken en behouden

‘Mensen doen zaken met mensen’ en ‘Mensen maken een bedrijf’. Nooit was het zo lastig om goede mensen te vinden die passen bij jouw bedrijf. Waar zijn ze te vinden? Hoe houd je ze binnen op het moment dat je ze gevonden hebt én hoe behoud je ze voor jouw organisatie? Waar zijn ze wel en niet naar op zoek? Hoe houd je ze gemotiveerd en wat zorgt er nu écht voor dat mensen met plezier binnen jouw bedrijf werken?

Om zo gericht mogelijk nieuwe mensen aan te trekken, is het essentieel om erachter te komen welke kandidaat je precies zoekt, maar ook hoe nieuwe kandidaten en huidige medewerkers het werken bij jou ervaren. We creëren bewustzijn bij jou als werkgever om de juiste kandidaten, op de juiste manier en op het juiste kanaal aan te spreken.

  • Inzicht in de ideale werkgever en werknemer.
  • Actieplan werving en selectie opzetten.
  • Onboarding nieuwe collega’s.
  • Targetten op jouw ideale medewerker.

 

Heb jij de HR Scan al ingevuld? Dan volgt er een adviesgesprek met EM Advies in Werk om te bepalen wat de beste aanpak is. Mocht je vervolgens tot de conclusie zijn gekomen dat deze module het best bij jou past, dan kun je deze aankopen.

Je krijgt dan automatisch toegang tot de online leeromgeving waarbij Emmy jou stap voor stap meeneemt in hoe jij dit onderdeel van jouw HR beleid voor jouw organisatie zo goed mogelijk kunt optimaliseren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Emmy zal altijd na het afronden van een module op locatie langskomen voor een implementatiegesprek.