Alle neuzen dezelfde kant op

Je hebt medewerkers in dienst genomen omdat je bepaalde zaken zelf niet (meer) wilt of kunt uitvoeren. Daarbij verwacht je zelfstandigheid en meedenkkracht van deze medewerkers. Toch word je geregeld teleurgesteld in de mate waarop dit wordt uitgevoerd.

Maar ligt dat wel aan de medewerkers? In de basis doen mensen hun werk naar eer en geweten en willen ze graag bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen, maar soms doen ze net niet de juiste dingen op het juiste moment. Ze missen sturing én hebben niet goed voor ogen ‘hoe’ de organisatie ‘waarnaartoe’ wil gaan.

Zonder sturing en zonder leiderschap is het moeilijk om de eindbestemming te bereiken. De eerste belangrijke stap voor veel werkgevers is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en zo richting te geven aan de te varen koers.

  • Medewerkers die écht intrinsiek gemotiveerd zijn om te handelen naar de strategie.
  • De strategie van jouw organisatie in kaart.
  • Roadmap (van visie tot actie).

 

Heb jij de HR Scan al ingevuld? Dan volgt er een adviesgesprek met EM Advies in Werk om te bepalen wat de beste aanpak is. Mocht je vervolgens tot de conclusie zijn gekomen dat deze module het best bij jou past, dan kun je deze aankopen.

Je krijgt dan automatisch toegang tot de online leeromgeving waarbij Emmy jou stap voor stap meeneemt in hoe jij dit onderdeel van jouw HR beleid voor jouw organisatie zo goed mogelijk kunt optimaliseren. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Emmy zal altijd na het afronden van een module op locatie langskomen voor een implementatiegesprek.